- RE: Ang danske rugbrød |
Sendt av: Red |
Sendt: 23:12:16,
16. januar 2017 |
|
Hei! Jeg tror vannmengden er rett, det er jo 2 dl i surdeigen også. Om det virker tørt, kan du tilsette litt mer vann, til du har våt sement-konsistens på deigen.
Deigen skal ikke heve to ganger på dag 2, da mister du luften i deigen som det står i innledningen. Du blander inn de siste ingrediensene og heller deigen i former med det samme. Deretter er det heving og steking.
Svare |
Ang danske rugbrød |
|
Heisann Leste på oppskriften på det danske rugbrødet, tror det står feil der ang vannmengden. Der står 1,6dl vann, er det ikke 1,6 l./16dl det skal være?
Også når alt melet(dag 2, siste dag) er blandet, skal jeg da helle deigen i former og la det heve i 2-3timer, eller skal det stå et døgn først, og så i former og etterheve 2-3timer? Står litt vanskelig i innledning og avslutningen av oppskriften.
Svare |
|