RE: God utnyttelse av eggeplommer? |
|
Pleskner el.plommemarengs
3eggeplommer piskes litt lenge med 1ss vann 4 dl melis 1/4 ts hornsalt 1 ts vaniljesukker Legges på plate med teskje eller bruk sprøyte pose.
10-12 min ved 150gr. Disse hører til i julebaksten hos oss. Lykke til. Syntes selv disse er veldig gode.
Svare |
RE: RE: God utnyttelse av eggeplommer? |
Sendt av: fabian |
Sendt: 14:25:23,
9. januar 2004 |
|
takk takk.. den var god
Svare |
RE: God utnyttelse av eggeplommer? |
Sendt av: Bente |
Sendt: 09:36:08,
5. desember 2003 |
|
Har ei oppskrift på små kaker, med bare eggeplommer.
Husarkyss:
250 g smør 120 g sukker 6 dråper sitronessens 3 eggepl. ca 300 g hv.mel 1/4 ts bakepulver.
smør og sukker hvitt, tilsett de øvrige ingrediensen. Trilles til pølse og lag runde små kuler. Ha en litt syltetøy i midten der du har laget en liten fordypning. ( obs. ikke mye)
stekes på 200 `c ( de skal ikke bli brune)
lykke til.
Svare |
God utnyttelse av eggeplommer? |
Sendt av: Solveig |
Sendt: 20:31:57,
4. desember 2003 |
|
Er det noen som har en god oppskrift med eggeplommer som er blitt til overs etter annen baking? Det spiller ingen rolle om det er småkaker eller formkaker...
Svare |