Kakemonsens diskusjonsforum

tilbake

 RE: God utnyttelse av eggeplommer?

Sendt av: Berit Alice j. Collert Sendt: 12:56:59, 14. desember 2016
Pleskner el.plommemarengs

3eggeplommer piskes litt lenge med 1ss vann
4 dl melis
1/4 ts hornsalt
1 ts vaniljesukker

Legges på plate med teskje eller bruk sprøyte pose.

10-12 min ved 150gr.
Disse hører til i julebaksten hos oss.
Lykke til. Syntes selv disse er veldig gode.


Svare

 RE: RE: God utnyttelse av eggeplommer?

Sendt av: fabian Sendt: 14:25:23, 9. januar 2004
takk takk.. den var god


Svare

 RE: God utnyttelse av eggeplommer?

Sendt av: Bente Sendt: 09:36:08, 5. desember 2003
Har ei oppskrift på små kaker, med bare eggeplommer.

Husarkyss:

250 g smør
120 g sukker
6 dråper sitronessens
3 eggepl.
ca 300 g hv.mel
1/4 ts bakepulver.

smør og sukker hvitt, tilsett de øvrige ingrediensen. Trilles til pølse og lag runde små kuler. Ha en litt syltetøy i midten der du har laget en liten fordypning. ( obs. ikke mye)

stekes på 200 `c ( de skal ikke bli brune)

lykke til.

Svare

 God utnyttelse av eggeplommer?

Sendt av: Solveig Sendt: 20:31:57, 4. desember 2003
Er det noen som har en god oppskrift med eggeplommer som er blitt til overs etter annen baking? Det spiller ingen rolle om det er småkaker eller formkaker...

Svare