Banankake med sjokolade |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
4 egg 3 dl sukker 4 dl hvetemel 200 g smeltet smør (blandes i melken) 1 dl melk 3 moste bananer 2 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 1 plate hakket kokesjokolade
Sjokotopping: 1 plate kokesjokolade 2 ss smeltet smør 0,5 dl fløte 1 ts vaniljesukker |
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland det tørre og ha i vekselsvis med melk. Ha i sjokoladen til slutt. Stekes på 180 grader, nederste rille i 40 min. Nok til en liten langpanne.
Sjokotopping: Smelt sjokoladen og smør sammen, ha i fløten. Varm til kokepunktet. La stivne litt før den has på kald kake.
Skjær i ruter og server.
|
Kilde: Oppskrift og foto: Cathrine |
|