Tilbake

Banankake med sjokolade

Ingredienser Bilde
4 egg
3 dl sukker
4 dl hvetemel
200 g smeltet smør (blandes i melken)
1 dl melk
3 moste bananer
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 plate hakket kokesjokolade

Sjokotopping:
1 plate kokesjokolade
2 ss smeltet smør
0,5 dl fløte
1 ts vaniljesukker
Banankake med sjokolade
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland det tørre og ha i vekselsvis med melk. Ha i sjokoladen til slutt. Stekes på 180 grader, nederste rille i 40 min. Nok til en liten langpanne.

Sjokotopping:
Smelt sjokoladen og smør sammen, ha i fløten. Varm til kokepunktet. La stivne litt før den has på kald kake.

Skjær i ruter og server.
Kilde: Oppskrift og foto: Cathrine