Mokkakake |
|
|
Ingredienser |
|
5 egg 150 g sukker 1 knivspiss salt 150 g hasselnøtter 2 ss brødrasp 1/2 ts bakepulver
Fyll: 2 1/2 dl kremfløte 2 ss pulverkaffe 2 ss kakao 2 ss melis revet skall av en appelsin appelsinsaft
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Vend forsiktig inn finhakkede eller malte nøtter, brødrasp og bakepulver. Smør og strø en rund form, 24 cm, med hakkede nøtter. Hell røren i og stek kaka ved 150 grader i 50-60 minutter. Pisk fløten stiv og smak til med pulverkaffe, kakao, melis og revet appelsinskall. Del kaka i to eller tre og dynk bunnene med appelsinsaft. Fordel fyllet inni. Sikt på et tynt lag melis og kakao på toppen. |
Kilde: ho Wenche |
|