Opp-ned-kake med ananasringer |
|
|
Ingredienser |
|
3 egg 2 dl sukker 3 dl hvetemel 1 1/2 ts bakepulver 50 g smør/margarin 1 dl ananassaft
Glasur (i bunnen av forma): 5 ananasringer 5 coctailbær 3 ss smør 3 ss sukker |
|
Slik gjør du |
Smelt smøret til glasuren direkte i en kakeform (24-26 cm). Strø sukkeret over og legg i ananasringene. Pynt med et coctailbær i hver ring. Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og avkjøl det. Bland bakepulveret i melet og vend det i eggedosisen. Vend til slutt i smøret og ananassaften. Hell røra i formen, stek kaka nede i ovnen ved 175 grader i 50-60 minutter. Avkjøl litt i forma før den avkjøles helt på rist. |
Kilde: ho Wenche |
|