Kokosrull |
|
|
Ingredienser |
|
3 egg 1 1/2 dl sukker 3/4 dl hvetemel 3/4 dl kokosmasse 1 ts bakepulver
Fyll: 1 1/2 dl melk 3 dl kokosmasse 75 g smør eller margarin 1 1/2 dl melis 1 eggeplomme |
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland sammen mel, bakepulver og kokosmasse og vend det forsiktig i eggedosisen. Legg et bakepapir i langpanna og bre røra utover. Stek ved 225 grader midt i ovnen 8-10 minutter. Legg i mellomtida et bakepapir på bordet, dryss over litt sukker og kokosmasse. Hvelv kaka på papiret og dra av det papiret kaka ble stekt på. (Det hjelper å pensle kaldt vann på papiret - da løsner det lettere). Legg langpanna over kaka og la den bli kald. Kok opp melk, hell den over kokosmassen. Avkjøl blandingen. Rør smør og melis hvitt og porøst, ha i eggeplommen og kokosblandingen litt etter litt under omrøring. Bre kokoskremen utover kaka og rull den sammen fra langsiden. Legges med skjøten ned på et kjølig sted. |
Kilde: ho Wenche |
|