Tilbake

Key lime cheese cake

Ingredienser Bilde
450 g Philadelphia kremost
1,2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
2 ss limejuice
1 ts revet skall av lime
2 egg

Paideig:
ca. 14 knuste digestivekjeks
4-5 ts sukker
ca. 1 dl smeltet smør/smeltet kokesjokolade
Key lime cheese cake
Slik gjør du
Trykk paideigen utover i en form (bruk en skje) ca. 23 cm i diameter.
Visp ost, sukker, vaniljesukker, juice og skall glatt med mikser.
Ha i to hele egg. Ha i fyllet. Stek ved 175 grader i 40 minutter.
Settes kaldt tre timer før servering. Godt med ferske bringebær eller bringebærpuré til.

Bildet: Formen er litt større enn anbefalt, trolig blir kaken litt høyere i en mindre form. Vi tok litt mer limesaft og -skall i, vi syntes oppskriften var forsiktig med smaksstoffene, så vi doblet dosen både på saft og skall. Fremdeles tåler den mer limesmak for dem som liker det.
Kilde: ho Wenche