Key lime cheese cake |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
450 g Philadelphia kremost 1,2 dl sukker 1 ts vaniljesukker 2 ss limejuice 1 ts revet skall av lime 2 egg
Paideig: ca. 14 knuste digestivekjeks 4-5 ts sukker ca. 1 dl smeltet smør/smeltet kokesjokolade
|
|
|
Slik gjør du |
Trykk paideigen utover i en form (bruk en skje) ca. 23 cm i diameter. Visp ost, sukker, vaniljesukker, juice og skall glatt med mikser. Ha i to hele egg. Ha i fyllet. Stek ved 175 grader i 40 minutter. Settes kaldt tre timer før servering. Godt med ferske bringebær eller bringebærpuré til.
Bildet: Formen er litt større enn anbefalt, trolig blir kaken litt høyere i en mindre form. Vi tok litt mer limesaft og -skall i, vi syntes oppskriften var forsiktig med smaksstoffene, så vi doblet dosen både på saft og skall. Fremdeles tåler den mer limesmak for dem som liker det. |
Kilde: ho Wenche |
|