Ananasdrømmer |
|
|
Ingredienser |
|
2 kooper sukker 3 kopper hvetemel 2 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 2 egg 1 kopp melk 150 g smeltet smør 1 boks ananas (små biter) 100 g skåldete mandler |
|
Slik gjør du |
Pisk eggene sammen med melk og smeltet smør. Bland i alt det tørre og rør det til en smidig deig. Rør inn bitene med ananas og de hakkede mandlene. kle en langpanne med bakepapir og smør den godt. Hell deigen i den smurte formen.
Stekes ved 200 - 225 grader i ca. 20 min.
Glasur: 200 g melis siktes sammen med 1 ts vaniljesukker. Tilsett 4 ss ananassaft, 1 ss smeltet smør og 1 eggeplomme. smør glasuren utover den avkjølte kaken. Når glasuren er helt stiv, skjæres kaken opp i firkanter. Pynt gjerne med litt hakkede mandler. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: JMB |
|