Ananasdrømmer | 
				 
				
					 | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									2 kooper sukker 3 kopper hvetemel 2 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 2 egg 1 kopp melk 150 g smeltet smør 1 boks ananas (små biter) 100 g skåldete mandler | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Pisk eggene sammen med melk og smeltet smør. Bland i alt det tørre og rør det til en smidig deig. Rør inn bitene med ananas og de hakkede mandlene. kle en langpanne med bakepapir og smør den godt. Hell deigen i den smurte formen.
  Stekes ved 200 - 225 grader i ca. 20 min.
  Glasur: 200 g melis siktes sammen med 1 ts vaniljesukker. Tilsett 4 ss ananassaft, 1 ss smeltet smør og 1 eggeplomme. smør glasuren utover den avkjølte kaken. Når glasuren er helt stiv, skjæres kaken opp i firkanter. Pynt gjerne med litt hakkede mandler. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Rask å lage |  
				
				
					| Kilde: JMB | 
				 
				
			 
		 |