Tones nøttedrøm |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
Bunn: 3 egg 2 små kopper sukker 200 gr hakka mandler 1ss hvetemel 1ts bakepulver
Sjokoladesaus: 1 egg 1dl sukker 1 plate LYS kokesjokolade 100 gr margarin 2 ss kaffe
1/3 liter kremfløte pisket til krem |
|
|
Slik gjør du |
Bunn: Pisk egg og sukker til luftig eggedosis, finhakk mandlene og bland i eggedosisen. Hvetemel og bakepulver til slutt.
Has i smurt springform (26cm) Stekes 30-40 min 170 grader (midt i ovnen)
Sjokoladesaus: Smelt sjokoladen, smøret og kaffen på svak varme. Pisk eggedosis av egget og sukker. Blandes i den smelta sjokoladen. Settes i kjøleskap en times tid.
Pisk krem av fløten og legg den oppå nøttebunnen. Den kalde sjokoladesausen helles over kaka, og VOILA!
|
Spesielle egenskaper |
Utprøvd med økologiske råvarer |
Kilde: Tonemor. Foto: Torstein |