Langpannekake med kokoslokk |
|
|
Ingredienser |
|
50 g (3 ss) margarin 2 dl melk 3 egg 300 g (knapt 3,5 dl) sukker 250 g (4 dl) hvetemel 3 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker
Kokoslokk: 125 g margarin (eller smør) 100 g (2,5 dl) kokosmasse 250 g (2 3/4dl) brunt sukker 1/2 dl melk
|
|
Slik gjør du |
Varm opp margarin og melk. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og sikt det i eggedosisen. Ha i væsken, bland alt til en jevn røre. Hell den i en godt smurt langpanne, halvstor, f.eks. 27 x 36 cm. Stek kaka ved 200 grader, først i ca. 25 minutter. Kokoslokk: Ha alt i en kjele, la det smelte sammen under omrøring. Ta kaka ut av ovnen. Hell kokosmassen over, smør den jevnt utover kaka. La den steke i ytterligere 5-10 minutter. |
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: ho Wenche |
|