Tilbake

Langpannekake med kokoslokk

Ingredienser  
50 g (3 ss) margarin
2 dl melk
3 egg
300 g (knapt 3,5 dl) sukker
250 g (4 dl) hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Kokoslokk:
125 g margarin (eller smør)
100 g (2,5 dl) kokosmasse
250 g (2 3/4dl) brunt sukker
1/2 dl melk


Slik gjør du
Varm opp margarin og melk. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og sikt det i eggedosisen. Ha i væsken, bland alt til en jevn røre.
Hell den i en godt smurt langpanne, halvstor, f.eks. 27 x 36 cm. Stek kaka ved 200 grader, først i ca. 25 minutter.
Kokoslokk: Ha alt i en kjele, la det smelte sammen under omrøring. Ta kaka ut av ovnen. Hell kokosmassen over, smør den jevnt utover kaka. La den steke i ytterligere 5-10 minutter.
Spesielle egenskaper
Velegnet til frysing
Kilde: ho Wenche