Sjokohavreflarn |
|
ca. 25 stykker. |
Ingredienser |
Bilde |
150 g smør 2 dl sukker 2 dl havregryn 2 dl hvetemel 1/2 ts bakepulver 1/2 dl kaffefløte 1/2 dl lys sirup ca. 150 g mørk sjokolade |
|
|
Slik gjør du |
Smelt smør og rør inn det øvrige til en jevn røre. Sett røren med en barneskje på bakepapirkledd stekeplate. Ha godt mellomrom mellom kakene- de flyter utover. Stek ved 175 grader i 7-8 minutter på midterste rille. Pass på så de ikke blir brent. Løsne havreflarnene etter kort tid, rull de samen før de stivner helt. La de avkjøles på rist. Smelt sjokoladen i kjele eller vannbad. Dypp en del av havreflarnen i sjokoladen. Legg de på bakepapir og la sjokoladen stivne. Oppbevares kjølig. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage, Uten egg |
Kilde: ho Wenche |
|