Havrekjeks | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Start dagen i forveien ! | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									375 g smør 150 g sukker 5 dl melk 500 g grove havregryn 400 g hvetemel 5 ts bakepulver | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Smelt smøret, ha i sukker og melk. Hell det over havregrynene og la det stå til neste dag. Bland bakepulveret i litt av melet og bland det i grynmassen.  Kna i mel til deigen kan kjevles ut til en ikke for tynn leiv. Stikk ut runde kjeks, legg de på kledd eller smurt plate. Stek ved 180 grader i 12-15 minutter til de er gyldne. | 
				 
				
				
					| Kilde: ho Wenche | 
				 
				
			 
		 |