Tilbake

Kalle Kanin-kake

Ingredienser  
Bunn:
150 g smør
300 g sukker
1 3/4 dl melk
2 egg
250 g hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 1/2 ss kakaopulver

Fyll:
300 g melis
8 ss smeltet smør
6 ss sterk kaffe
2 1/2 ts vaniljesukker
2 ss kakaopulver

Pynt:
non stop
Slik gjør du
I stekeovnen: 175 grader i ca. 30 minutter.
Rund form ca.24 cm i diameter

Rør smør og sukker lyst og kremaktig. Tilsett melk og egg vekselvis med alt det tørre. Hell røren i godt smurt form. Stek kakebunnen, og avkjøl den på rist. Del kaken i to lag og del det ene laget igjen. Legg kakedelene sammen, slik at kaninen får ører, sløyfe og ansikt. Rør sammen alt fyllet og smør det over kaken. Lag tenner med mandler og pynt sløyfen med non stop.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: vilje