Kalle Kanin-kake |
|
|
Ingredienser |
|
Bunn: 150 g smør 300 g sukker 1 3/4 dl melk 2 egg 250 g hvetemel 2 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver 1 1/2 ss kakaopulver
Fyll: 300 g melis 8 ss smeltet smør 6 ss sterk kaffe 2 1/2 ts vaniljesukker 2 ss kakaopulver
Pynt: non stop |
|
Slik gjør du |
I stekeovnen: 175 grader i ca. 30 minutter. Rund form ca.24 cm i diameter
Rør smør og sukker lyst og kremaktig. Tilsett melk og egg vekselvis med alt det tørre. Hell røren i godt smurt form. Stek kakebunnen, og avkjøl den på rist. Del kaken i to lag og del det ene laget igjen. Legg kakedelene sammen, slik at kaninen får ører, sløyfe og ansikt. Rør sammen alt fyllet og smør det over kaken. Lag tenner med mandler og pynt sløyfen med non stop. |
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: vilje |
|