Tilbake

Marmorkake II

Den kan bli litt brent på toppen når den ikke er helt gjennomstekt, da legger du bare et stykke bakepapir oppå og fortsetter å steke den. Meget god og veldig enkel å lage.
Ingredienser  
200 gr margarin
250 (3dl) sukker (Røres hvitt)

3 egg (tilsettes ett om gangen)
240 gr (4dl) hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl fløte/melk
1-2 ss kakao (røres inn i halve røra)
Slik gjør du
Du blander alt og tilsetter kakaoen i halve røra til slutt.
Bruk en form som rommer ca. 1,5 liter. Husk å smøre formen først. Så tar du litt hvit røre i et godt lag. Så legger du hele den brune røren oppå, rører forsiktig i røren med en gaffel eller skei, og legger resten av den hvite røra oppå tilslutt.
Stekes i midten av ovnen i ca 1 time og 15 minutter. Steketemperatur 180 grader.
Kilde: Lone