Tilbake

Ambassadekake

Kjempegod kake med mandelbunn. Fantastisk enkel og god!
Ingredienser  
4 egg
2 1/2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
50 g malte mandler
1 ts bakepulver
2 ss vann

Krem:
1/2 plate kokesjokolade
1/2 dl kaffe
1 egg
1/2 dl sukker
100 g smelta smør

1/2 l pisket kremfløte
Slik gjør du
Bunn:
Pisk sukker og egg til eggedosis. Sikt i det tørre og tilsett mandler og vann. Stek i 24 cm form på 180 grader i 45-60 min. Del kaken i to lag når den er avkjølt.

Fyll:
Pisk eggedosois av sukker og egg. Bland alt i en kjele og varm dette til sjokoladen er smeltet. Kremen skal ikke koke. Avkjøl og tilsett kremen. Bre kremen inni og på kaken.
Kilde: Heidi