Ambassadekake |
|
Kjempegod kake med mandelbunn. Fantastisk enkel og god! |
Ingredienser |
|
4 egg 2 1/2 dl sukker 1 dl hvetemel 1 dl potetmel 50 g malte mandler 1 ts bakepulver 2 ss vann
Krem: 1/2 plate kokesjokolade 1/2 dl kaffe 1 egg 1/2 dl sukker 100 g smelta smør
1/2 l pisket kremfløte |
|
Slik gjør du |
Bunn: Pisk sukker og egg til eggedosis. Sikt i det tørre og tilsett mandler og vann. Stek i 24 cm form på 180 grader i 45-60 min. Del kaken i to lag når den er avkjølt.
Fyll: Pisk eggedosois av sukker og egg. Bland alt i en kjele og varm dette til sjokoladen er smeltet. Kremen skal ikke koke. Avkjøl og tilsett kremen. Bre kremen inni og på kaken.
|
Kilde: Heidi |