Gelekake (Fra Reidun) |
|
Denne oppskriften fikk eg av ei god veninne. Den er veldig enkel og smaker nydelig |
Ingredienser |
|
2/3 l kremfløte (2 bokser) 2 pk gele. frukt (1 banan eller druer) |
|
Slik gjør du |
Lag til 1 pk gele. Visp kremfløte. Når geleen er avkjølt ( ikke stiv) blander du geleen i kremfløten. Ha dette i en form. Vent til fromasjen er stivnet. Ha på oppskårede bananer og lag til den andre pk med gele. Avkjøl geleen og vent til den begynner å stivne. Hell den over fromasj og bananene.
Alternativ: Har du ei kakeform som er tett (F.eks Tupperware sin silikonform) vil denne være enda enklere: Lag til 1 pk gele og hell den oppi formen. La stivne. Visp kremfløten til krem, lag til den andre pakken med gele. Bland kremfløte med den den avkjølte geleen. Skjær opp bananer eller druer og legg på geleen. Ha så fromasjen oppå. Avkjøl. |
Spesielle egenskaper |
Uten egg, Uten hvetemel |
Kilde: Reidun |
|