Tilbake

Verdens Beste

Ingredienser Bilde
Bunn:
125 g margarin eller smør
125 g sukker
3 ss melk
4 eggeplommer røres i en og en
125 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver

Marengs:
4 eggehviter
200 g sukker røres i
100 g hakkede mandler

Fyll:
1 pk vaniljekrem eller romkrem
1 pk kremfløte
Verdens Beste
Slik gjør du
Bunn:
Margarin og sukker røres hvitt. Bland i sukker, eggeplommer, hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.

Marengs:
Eggehvitene piskes stive. Sukkeret røres i. Smøres utover kakebunnen før steking. Hakkede mandler haes på toppen.

Stekes ca 30-35 minutter på 175 grader. Den skal være lys gyllen og mandlene litt brune.

Fyll:
Kremfløten piskes til krem. Blandes sammen med vaniljekrem eller rom. Del så kaka i to, smør fyllet utover den ene delen og legg den andre delen over. Klar til servering!
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde: Kine Lalid