Verdens Beste |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
Bunn: 125 g margarin eller smør 125 g sukker 3 ss melk 4 eggeplommer røres i en og en 125 g hvetemel 1 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver
Marengs: 4 eggehviter 200 g sukker røres i 100 g hakkede mandler
Fyll: 1 pk vaniljekrem eller romkrem 1 pk kremfløte |
|
|
Slik gjør du |
Bunn: Margarin og sukker røres hvitt. Bland i sukker, eggeplommer, hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.
Marengs: Eggehvitene piskes stive. Sukkeret røres i. Smøres utover kakebunnen før steking. Hakkede mandler haes på toppen.
Stekes ca 30-35 minutter på 175 grader. Den skal være lys gyllen og mandlene litt brune.
Fyll: Kremfløten piskes til krem. Blandes sammen med vaniljekrem eller rom. Del så kaka i to, smør fyllet utover den ene delen og legg den andre delen over. Klar til servering! |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: Kine Lalid |
|