Muffins med fruktyoughurt |
|
Muffinsene blir deilig seige og holder seg ferske lenge.
Du kan også bruke din egen grunnoppskrift på muffins med 1 beger fruktyoughurt etter smak pr. 2 egg. Youghurten kan også tilsettes muffins-mixpakken, da i stedet for olje/smør.
Oppskriften holder til 6 store muffins. |
Ingredienser |
Bilde |
2 egg 3 ss sukker 1 beger youghurt 2 til 2 1/2 dl hvetemel 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker Evt. mer bær eller frukt
|
|
|
Slik gjør du |
Egg og sukker vispes til eggedosis. Tilsett youghurt. Rør inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Mer bær eller frukt kan tilsettes.
Stekes i store former ved 200 ° C, ca 15-20 min.
Disse muffinsene er nesten fettfrie, men allikevel kjempegode !
|
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: Fri fantasi med godt resultat |