Tilbake

Muffins med fruktyoughurt

Muffinsene blir deilig seige og holder seg ferske lenge. Du kan også bruke din egen grunnoppskrift på muffins med 1 beger fruktyoughurt etter smak pr. 2 egg. Youghurten kan også tilsettes muffins-mixpakken, da i stedet for olje/smør. Oppskriften holder til 6 store muffins.
Ingredienser Bilde
2 egg
3 ss sukker
1 beger youghurt
2 til 2 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Evt. mer bær eller frukt
Muffins med fruktyoughurt
Slik gjør du
Egg og sukker vispes til eggedosis. Tilsett youghurt. Rør inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Mer bær eller frukt kan tilsettes.

Stekes i store former ved 200 ° C, ca 15-20 min.

Disse muffinsene er nesten fettfrie, men allikevel kjempegode !
Spesielle egenskaper
Velegnet til frysing
Kilde: Fri fantasi med godt resultat