Hildes beste sjokoladekake |
|
Denne gode sjokoladekaken har mamma laget mange ganger til meg , og den er bare så god...
smelter i munnen... og den er kjempe fin og fryse med glasuren på..
kaken er til en liten langpanne. |
Ingredienser |
|
Kaken: 200 g smør 2 1/2 dl vann 4 ss kakao 4 1/2 dl sukker 4 1/2 dl mel 1/2 ts natron 2 egg 1/4 dl rømme
Glasuren: 100 g smør 6 ss kaffe 4ss kakao 350 g melis 1 ts vaniljesukker |
|
Slik gjør du |
Kaken: Smør, vann og kakao kokes opp i en kjele, ta gryten av varmen og tilsett resten. hell røren i en liten langpanne og stek kaken på 180-200 * C i 20-30 min.
Glasuren: Alt kokes i en kjele og helles over kaka mens den er fortsatt varm.
|
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt, Rask å lage, Velegnet til frysing |
Kilde: Hildes beste sjokoladekake |