Tilbake

Hildes beste sjokoladekake

Denne gode sjokoladekaken har mamma laget mange ganger til meg , og den er bare så god... smelter i munnen... og den er kjempe fin og fryse med glasuren på.. kaken er til en liten langpanne.
Ingredienser  
Kaken:
200 g smør
2 1/2 dl vann
4 ss kakao
4 1/2 dl sukker
4 1/2 dl mel
1/2 ts natron
2 egg
1/4 dl rømme

Glasuren:
100 g smør
6 ss kaffe
4ss kakao
350 g melis
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du
Kaken:
Smør, vann og kakao kokes opp i en kjele, ta gryten av varmen og tilsett resten.
hell røren i en liten langpanne og stek kaken på 180-200 * C i 20-30 min.

Glasuren:
Alt kokes i en kjele og helles over kaka mens den er fortsatt varm.

Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Rask å lage, Velegnet til frysing
Kilde: Hildes beste sjokoladekake