Islandsk kjempe |
|
Kaken blir ekstremt høy, og kan derfor være vanskelig å dekke til. |
Ingredienser |
Bilde |
1 Sukkerbrødbunn (oppskrift finnes her på Kakemonsen)
Krem (Ca 2 bokser fløte, 6-7 dl.) Frisk frukt Pikekyss
Sjokoladeglasur: 125 g kokesjokolade 3 ss kaffe 3 eggeplommer 3 ss melis
Hvis sjokoladeglasuren blir for tykk - ha i 4-5 ss krem |
|
|
Slik gjør du |
Sukkerbrødbunnen deles i 3 og dynkes litt. Fyll ett lag med frisk frukt blandet med krem (f.eks. aprikos eller pære). Neste lag dekkes med pikekyss. Ha godt med krem over. Toppen av kaka dekkes også med pikekyss og godt med krem til de nesten ikke synes.
Sjokoladeglasuren has i et tynt lag over hele kaken og langs kantene. Sjokoladeglasuren kan tynnes ut med litt pisket kremfløte om den er tykk. Da blir den nesten som et lag 2 med krem og er enkel å ha på.
|
Kilde: RJ |