Mislykket sjokoladekake |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
4 egg 2 dl sukker 200 g kokesjokolade 200 g smør 2 1/2 dl mel 1 ts bakepulver
Sjokoladeglasur: 1 plate kokesjokolade (100 g) 2 ss appelsinjus |
|
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt sjokolade og smør sammen, og rør det inn i eggedosisen vekselvis med sammensiktet mel og bakepulver. Stek i smurt og melstrødd rund form, 22-24 cm i diameter, ved 225 grader i 20 minutter. Pass på så den ikke blir brent på toppen, skru heller ned varmen litt. Kaken skal ha en bløt kjerne.
Pynt med en plate kokesjokolade som er smeltet i 2 ss appelsinjus. Ikke rør i sjokoladen før den er helt myk. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Rita |
|