Tilbake

Bountywannabe

Denne kakeoppskrifen fikk jeg av min mor som er en meste på å lage gode kaker. Etter første stykke av denne kaken, var jeg hektet. Liker du bounty sjokoladen, kommer du definitivt til å ELSKE denne kaken. Jeg lover deg, du kommer ikke til å angre!
Ingredienser Bilde
Bunn:
200 g kokosmasse
200 g melis
6 eggehviter

Fyll:
6 eggeplommer
150 g lys kokesjokolade (kan også bruk mørk, litt annerledes smak)
90 g melis
150 g smør
Bountywannabe
Slik gjør du
Bunn:
Pisk melis og eggehviter stivt. Vend inn kokosmassen og fordel den jevnt utover en liten langpanne (kan også bruke springform (20 cm), men må da helst ha 2 stk ettersom dette kan ta litt tid). Stek kaken i ca. 25 - 30 min ved 170 grader. Steketiden variere fra ovn til ovn så pass derfor hele tiden på ettersom kaken ikke skal være mer enn lett gyldenbrun når den er ferdig.

Fyll:
Smelt sjokoladen sammen med smøret på svak varme (i micro eller vannbad). Rør sammen siktet melis og eggeplommer. Ha sjokoladeblandingen (når den er kald) i eggeblandingen og rør til du får en fin krem. Dersom sjokoladeplandingen er for varm, vil kremen bli flytende. Er uhellet ute er det bare å sette kremen inn i kjøleskapet en stund, mens du passer på å røre jevnlig i den.
Til slutt legger du kremen mellom bunnene, på toppen og rundt kaken.
Lykke til!
Spesielle egenskaper
Rask å lage, Uten hvetemel
Kilde: Sjoko-Freak :D