Tilbake

Kanel og nugatti kake

Ingredienser  
175 g smør, mykt
175 g sukker
3 egg
200 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 ts kanel
4 ss melk
4 ss nugatti
50 g hasselnøtter, hakket
Slik gjør du
Varm ovnen til 180 grader (varmluft 160).
Smør en 20 cm springform.
Ha smør, sukker, egg, mel, bakepulver, kanel og melk i en bolle. Visp i 2-3 minutter til blandingen er luftig og myk.
Ha 3/4 av kakeblandingen i formen og ha i nugatti i små klumper. Hell over resten av kakeblandingen og rør rundt noen ganger.
Dryss hakkede nøtter på toppen.
Stek kaken i 70 minutter nederst i ovnen til kaken har hevet seg og er fast å ta på. Hvis kaken blir for mørk, dekk til med aluminiumsfolie.
Avkjøl kaken i formen i 10 minutter, avkjøl videre på rist.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: Line