Kanel og nugatti kake |
|
|
Ingredienser |
|
175 g smør, mykt 175 g sukker 3 egg 200 g hvetemel 3 ts bakepulver 2 ts kanel 4 ss melk 4 ss nugatti 50 g hasselnøtter, hakket |
|
Slik gjør du |
Varm ovnen til 180 grader (varmluft 160). Smør en 20 cm springform. Ha smør, sukker, egg, mel, bakepulver, kanel og melk i en bolle. Visp i 2-3 minutter til blandingen er luftig og myk. Ha 3/4 av kakeblandingen i formen og ha i nugatti i små klumper. Hell over resten av kakeblandingen og rør rundt noen ganger. Dryss hakkede nøtter på toppen. Stek kaken i 70 minutter nederst i ovnen til kaken har hevet seg og er fast å ta på. Hvis kaken blir for mørk, dekk til med aluminiumsfolie. Avkjøl kaken i formen i 10 minutter, avkjøl videre på rist. |
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: Line |
|