orangelady |
|
|
Ingredienser |
|
NØTTEBUNN 200G HASSELNØTTER 2,5 DL SUKKER 4 EGGEHVITER
FYLL 1,5 DLAPPELSINJUICE 150G GUDBRANDSDALSOST (G35) 2 EGG 1DL SUKKER 1/2 TS KANEL 4 PLATER GELATIN 2 DL KREMFLØTE 1 TS VANILJESUKKER
PYNT: 1 BOKS MANDRARINBÅTER 1 PK APPELSINGELE |
|
Slik gjør du |
PISK EGGEHV.OG SUKKER STIVT. BLAND I HAKKEDE NØTTER. HAES I RUNDFORM (24CM DIAMETER). STEKES I 180 GR VARM OVN CA 30 MIN.
LAG FYLLET IMENS: LEGG GELATIN I BLØT I LITT KALDT VANN. VARM OPP APPELSINJUICEN OG RØR INN REVET BRUNOST TIL EN JEVN RØRE. LA DEN AVKJØLE MENS DU PISKER EGGEDOSISEN AV EGG OG SUKKER . BLAND INN OSTERØREN. TA GELATINEN OPP OG KLEM UT VANNET. LA DEN SMELTE I LITT KOKENDE VANN UNDER OMRØRING. RØR DEN INN SAMMEN MED KANELEN. STIVPISK KREMFLØTEN MED VANILJESUKKER OG VEND DEN INN MED LETT HÅND. LA FYLLET STÅ I KJØLESKAPET EN 1/2 TIME. BRE DEN UTOVER NØTTEBUNNEN FOR DEL MANDARINBÅTENE OVER . SETT EN RING RUNDT KANTEN AV KAKEN OG HELL OVER DEN NESTEN STIVNEDE GELEEN . SETT KAKEN KALDT TIL DEN SKAL SERVERES. |
Kilde: KH |
|