ISHAVSKAKE |
|
|
Ingredienser |
|
Bunn: 4 eggehviter 2 dl sukker 2 dl kokosmasse 2 plater mørk kokesjokolade
Fyll: 4 eggeplommer 1 dl fløte 1 dl sukker 100 g smør vaniljesukker 1 pk svisker 3 dl fløte |
|
Slik gjør du |
Bunn: eggehviter og sukker stivpiskes før kokosmasse og hakket kokesjokolade blandes inn. Stekes på nederste rille, 175grader, 60 minutter.
Fyll: Eggeplommer, 1dl fløte og sukker kokes. Ha deretter i smør og litt vaniljesukker mens det er varmt og avkjøl deretter. Sviskene kokes i litt sukkervann og hakkes lett. 3 dl fløte piskes til krem.
Når kakebunnen er avkjølt helles først sviskene over, deretter den avkjølte gulkremen. Like før servering bres et lag med krem over samt et dryss med hakket/revet sjokolade.
Kaka er kjempegod og blir en hit i alle sammenhenger!! :) |
Kilde: Mae-mor |
|