Kake med kokos og marengs |
|
Deilig, saftig kake som faller i smak hos både store og små! |
Ingredienser |
Bilde |
Bunn: 125 gr smør 125 gr sukker 3 eggeplommer 3 dl hvetemel 1 1/2 ts bakepulver Kokosmarengs: 3 eggehviter 1 1/4 dl sukker 2 1/2 dl kokosmasse |
|
|
Slik gjør du |
Bunn: Bruk foodprocessor. Rør smør og sukker hvitt. Ha i 1 og 1 eggeplomme. Ha opp i det tørre, men kjør ikke for lenge, da blir den seig! Kokosmarengs: Pisk eggehvitene stive, ha i sukker litt etter litt. Blandes forsiktig med kokos. Legg bunnen i formen (rund form ca 22 cm). Smør så kokosmarengsen oppå.
Stekes på nederste rille på 175 grader, ca 35-40 min. |
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: |
|