Tilbake

Kake med kokos og marengs

Deilig, saftig kake som faller i smak hos både store og små!
Ingredienser Bilde
Bunn:
125 gr smør
125 gr sukker
3 eggeplommer
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
Kokosmarengs:
3 eggehviter
1 1/4 dl sukker
2 1/2 dl kokosmasse
Kake med kokos og marengs
Slik gjør du
Bunn:
Bruk foodprocessor. Rør smør og sukker hvitt. Ha i 1 og 1 eggeplomme. Ha opp i det tørre, men kjør ikke for lenge, da blir den seig!
Kokosmarengs:
Pisk eggehvitene stive, ha i sukker litt etter litt. Blandes forsiktig med kokos.
Legg bunnen i formen (rund form ca 22 cm). Smør så kokosmarengsen oppå.

Stekes på nederste rille på 175 grader, ca 35-40 min.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: