Tilbake

Hildes sjokoladekake

Lett å lage og kjempegod. Det er en koppeoppskrift, ta vanlige kaffekopper. Det er viktig at vannet er kokt.
Ingredienser  
3 egg
100 g. margarin
4 kopper sukker
4 kopper hvetemel
2 ts bakepulver
4 ss kakao
3 kopper kokende vann

Glasur:

25-550 g smør----smeltes
250g melis
2-4 ss kakao
1-2 ts vaniljesukker og noen dråper romessens.
Slik gjør du
Smelt smør, la det avkjøle noe.
Bland inn det tørre.
Til slutt tar du i kokende vann og smør. Deigen røres godt sammen og has i langpanne.
Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca 35 min.

Glasur.
Smør smeltes og røres ut under svak varme.
Det tørre og essensen blades inn og has på med en gang kaken er ferdig.
Strø kokos eller strøssel på toppen.
Kilde: Hilde