Torunns lagkake |
|
Kokosbunn kan sløyfes og den er fortsatt snadder.
Je personlig syns den blir bare bedre dess lenger den får stå. (je sjøl pleier å legge den ferdig i frysen og tar den opp derfra og da har alt fått trekt seg godt sammen!) |
Ingredienser |
Bilde |
Bunn: 1.5 dl flytende margarin 600 gr farin 4 egg 600 g hvetemel 50 g kakao 6 dl melk 2 ts bakepulver 2 ts natron 1 ts vaniljesukker
Kokosbunn: 4 eggehviter stivpiskes 140 g melis 140 g kokosmasse 1 ts bakepulver
Krem: 6 eggeplommer 90 g melis 150 g mykt smør 150 g smeltet sjokolade
|
|
|
Slik gjør du |
Bunn: Pisk eggedosis, bland alt godt sammen. Holder til 2 springformer. Nederst i ovnen 180 grader i ca 45 min.
Kokosbunn: Bland alt godt sammen. Nederst i ovnen ca 45 min på 175 grader
Krem: Pisk egg og melis godt sammen, ha i smør og sjokolade. Bygg opp kaka slik: Sjokobunn, krem, kokosbunn, krem, sjokobunn og til slutt krem. Kaken kan deretter trekkes med marsipan eller lignende.
|
Kilde: Oppskrift og foto: Torunn |