Torunns lagkake | 
				
				
					 | 
				
				
					| Kokosbunn kan sløyfes og den er fortsatt snadder.
Je personlig syns den blir bare bedre dess lenger den får stå. (je sjøl pleier å legge den ferdig i frysen og tar den opp derfra og da har alt fått trekt seg godt sammen!) | 
				
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									Bilde | 
								
							 
							
							
									Bunn:  1.5 dl flytende margarin 600 gr farin 4 egg 600 g hvetemel 50 g kakao 6 dl melk 2 ts bakepulver 2 ts natron 1 ts vaniljesukker
  Kokosbunn: 4 eggehviter stivpiskes 140 g melis 140 g kokosmasse 1 ts bakepulver
  Krem:		 6 eggeplommer 90 g melis 150 g mykt smør 150 g smeltet sjokolade
 
 
 
  | 
									 
									 | 
								
							 
						 
					 | 
				
				
					| Slik gjør du | 
				
				
					Bunn: Pisk eggedosis, bland alt godt sammen. Holder til 2 springformer. Nederst i ovnen 180 grader i ca 45 min.
  Kokosbunn: Bland alt godt sammen. Nederst i ovnen ca 45 min på 175 grader
  Krem: Pisk egg og melis godt sammen, ha i smør og sjokolade. 		 		 Bygg opp kaka slik:  Sjokobunn, krem, kokosbunn, krem, sjokobunn og til slutt krem. Kaken kan deretter trekkes med marsipan eller lignende.
  | 
				
				
				
					| Kilde: Oppskrift og foto: Torunn |