Franz Josephs konfektkake II |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
Kakebunn: 150 g sukker 4 eggehviter 150 g mandler
Sjokoladekrem: 4 eggeplommer 1 ss vaniljesukker 2 ss kakao 150 g melis 150 g margarin
Sjokoladetrekk: 1 plate kokesjokolade 1/2 dl kremfløte 25 g kokosfett |
|
|
Slik gjør du |
Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs, vend inn malte mandler. Ha massen i smurt og strødd form, 24 cm. Stek bunnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl den. Bland sammen alt til kremen og kjør den i en mikser til den er luftig. Bre den utover den avkjølte kakebunnen. Sett kaken kaldt. Smelt sjokoladen i kremfløten og kokosfettet, avkjøl blandingen noe og smør den over KALD sjokoladekrem.
|
Kilde: ho Wenche |
|