Tilbake

Sjokoladekake i liten langpanne

Margarinen kan byttes ut med melkefri margarin for melkeallergikere.
Ingredienser  
3 egg
250 g (2 3/4 dl) sukker
160 g (2 1/2 dl) hvetemel
3 ss Regia bakekakao
1 1/2 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl vann
150 g margarin

Glasur:
1 plate lys kokesjokolade
ca 1/2 dl kremfløte

Pynt:
Non-stop
Slik gjør du
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og vend det forsiktig i eggedosisen vekselvis med margarin, som er smeltet i vannet. Ha røren i en godt smurt langpanne (liten) og stek kaken ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Glasur:
Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Rør glasuren glatt når alt er smeltet. Smør glasuren over kaken og pynt med non-stop.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Lite kunstige stoffer/halvfabrikata, Rask å lage
Kilde: eip