| Sjokoladekake i liten langpanne | 
				
					|  | 
				
					| Margarinen kan byttes ut med melkefri margarin for melkeallergikere. | 
				
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 3 egg 250 g (2 3/4 dl) sukker
 160 g (2 1/2 dl) hvetemel
 3 ss Regia bakekakao
 1 1/2 ts vaniljesukker
 1 1/2 ts bakepulver
 1 1/2 dl vann
 150 g margarin
 
 Glasur:
 1 plate lys kokesjokolade
 ca 1/2 dl kremfløte
 
 Pynt:
 Non-stop
 
 |  | 
				
					| Slik gjør du | 
				
					| Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og vend det forsiktig i eggedosisen vekselvis med margarin, som er smeltet i vannet. Ha røren i en godt smurt langpanne (liten) og stek kaken ved 175 grader i ca. 30 minutter. 
 Glasur:
 Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Rør glasuren glatt når alt er smeltet. Smør glasuren over kaken og pynt med non-stop.
 | 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				| Barnas favoritt, Lite kunstige stoffer/halvfabrikata, Rask å lage | 
				
				
					| Kilde: eip |