Sjokoladekake i liten langpanne |
|
Margarinen kan byttes ut med melkefri margarin for melkeallergikere. |
Ingredienser |
|
3 egg 250 g (2 3/4 dl) sukker 160 g (2 1/2 dl) hvetemel 3 ss Regia bakekakao 1 1/2 ts vaniljesukker 1 1/2 ts bakepulver 1 1/2 dl vann 150 g margarin
Glasur: 1 plate lys kokesjokolade ca 1/2 dl kremfløte
Pynt: Non-stop
|
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og vend det forsiktig i eggedosisen vekselvis med margarin, som er smeltet i vannet. Ha røren i en godt smurt langpanne (liten) og stek kaken ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Glasur: Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Rør glasuren glatt når alt er smeltet. Smør glasuren over kaken og pynt med non-stop. |
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt, Lite kunstige stoffer/halvfabrikata, Rask å lage |
Kilde: eip |