Eplekake II |
|
Denne oppskriften fikk vi på skolekjøkkenet på ungdomsskolen. Har brukt den i mange år, og synes kaken er saftig og god. Den blir bestandig vellykket. |
Ingredienser |
|
170 g margarin 2 dl sukker 2 egg 1 ts vaniliesukker 1 ts bakepulver 4 dl mel
Eple kanel sukker |
|
Slik gjør du |
1. Margarin og sukker røres hvitt 2. Eggene røres i 3. Rør i siktet mel, vaniliesukker og bakepulver 4. Røren tømmes i en smurt kakeform ( 24 cm ) 5. Vend eplebåter i en blanding av sukker og kanel. Stikk dem i deigen. 6. Strø kanel / sukker over kaken 7. Settes i midterste rille ca. 180 grader i 30 minutter |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage, Velegnet til frysing |
Kilde: Heidi Kristine |