Punchbolla (punsjboller) |
|
Nydelig konfekt som bare må prøves. Og en perfekt måte å bli kvitt alle kjeks/kaker fra julen. |
Ingredienser |
|
150 g margarin 250 g melis 3 eggeplommer 2 plater kokesjokolade 150 g malte valnøtter 300 g kjeks/kakesmuler 1 1/2 ss romessens Tia Maria (eller anna kaffelikør) 5 ss fløte.
Et par ss med kakoapulver for å få den fine mørke fargen. Kokosmasse |
|
Slik gjør du |
Pisk romtemperert margarin og melis sammen. Pisk eggeplommene til eggedosis og bland sammen med melis/margarin. Smelt kokesjokoladen og tilsett den i massen. Finmal kakesmuler og valnøtter og bland i. Bland så resten i massen, pass på at den ikke blir for hard, tilsett da et par ss med fløte til. Rull ut til små boller og dypp dem i kokos. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Liv Janne |