Tilbake

Punchbolla (punsjboller)

Nydelig konfekt som bare må prøves. Og en perfekt måte å bli kvitt alle kjeks/kaker fra julen.
Ingredienser  
150 g margarin
250 g melis
3 eggeplommer
2 plater kokesjokolade
150 g malte valnøtter
300 g kjeks/kakesmuler
1 1/2 ss romessens
Tia Maria (eller anna kaffelikør)
5 ss fløte.

Et par ss med kakoapulver for å få den fine mørke fargen.
Kokosmasse
Slik gjør du
Pisk romtemperert margarin og melis sammen. Pisk eggeplommene til eggedosis og bland sammen med melis/margarin. Smelt kokesjokoladen og tilsett den i massen. Finmal kakesmuler og valnøtter og bland i. Bland så resten i massen, pass på at den ikke blir for hard, tilsett da et par ss med fløte til.
Rull ut til små boller og dypp dem i kokos.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Liv Janne