Sjokoladerullekake m/krem |
|
|
Ingredienser |
|
3 egg 100 g sukker 1 ts potetmel 1 dl hvetemel 2 ss kakao 1/2 ts bakepulver
Krem: 3 dl kremfløte 2 ts sukker 1/2 ts vaniljesukker 2 bananer eller noen jordbær 1 plate hakket melkesjokolade |
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis bland så resten inn. Sikt inn hvetemel, potetmel, kakao og bakepulver og bland forsiktig. Fordel røren utover en bakepapirkledd langpanne. Stekes på 225 grader på 2. rille i ca 8 minutter.
Avkjøl.
Fordel hakket melkesjokolade utover og rull sammen.
Pisk kremfløte, sukker og vaniljesukker. Bland inn banan- eller jordbærbiter og fordel kremen over kaken.
|
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: ørjan pettersen |
|