Konfektkokoskake med svisker |
|
En nyydelig ! konfektkake, mektig. Kan varieres med bringebær på toppen istedenfor svisker-blir da friskere. |
Ingredienser |
Bilde |
4 eggehviter 2 dl melis 1/2 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 3 dl kokosmasse
Glasur: 4 eggeplommer 1 dl fløte 1/2 dl farin 1 ts vaniljesukker
3/4 pose svisker litt vann resten av fløten |
|
|
Slik gjør du |
Stivpisk eggehvitene, bland de tørre ingrediensene og vend i hvitene. Stekes i 24 cm form nederst i ovnen ved 175 grader i ca 25 min. Det gjør ingenting om den er litt fuktig, det blir en saftig kake.
Bland alle ingrediensene til fyllet, utenom vaniljesukkeret, i en tykkbunnet kasserolle. Varm forsiktig til kremen er tykk- den skal ikke koke. Avkjøl litt og ha i vaniljesukkeret. Pisk opp kremen til lysegul og luftig.
Kok sviskene møre (4-5) minutter i litt vann. Avkjøl. Pisk resten av fløten stiv. Ha eggekremen på kaka, pynt med kremklatter og legg oppå godt avrente svisker. Sett kaldt til servering. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri |
Kilde: Sweet sugar |
|