Kalaskake |
|
En blanding av bløtkake og sjokoladekake. Søt, frisk og deilig. |
Ingredienser |
|
4 egg 2 dl farin 2 dl hvetemel 1 ts vanilijesukker 2 ts bakepulver 50 gr raspet kokesjokolade
Fyll: 1 pk fløte 1 liten boks fruktcoctail
Glasur: 50 gr smør 50 gr kokesjokolade 1 ss kaffe melis
|
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis, sikt i de tørre ingrediensene og til slutt raspet kokesjokolade. Stek i form 24 cm, nederst på 175 grader ca 3o min.
Del kakebunnen i 2 og dynk den med saften fra fruktcoctailen. Stivpisk fløten og bland med frukten. Legg halvparten av fyllet mellom bunnene. Resten på toppen.
Lag glasur slik: Smelt smøret og ha oppi sjokolade og kaffe, la sjokoladen smelte. Ha i litt melis til halvtykk grøt, avkjøl. Tilsett mer kaffe om den blir for tykk. Hell glasuren over toppen av kaken og sett kjølig til servering.
|
Kilde: Sweet sugar |
|