Jødekaker II | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Raske kaker som er gode til kaffen. 
Best nylagde, men fine og fryse, og bare lunke litt på når man tiner de igjen. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									300 gr. sukker 150 gr. sm.smør 1/2 l kefir 1 1/2 ts hornsalt 500 gr hvetemel | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Alt blandes raskt sammen i en stor bolle. Settes med skje på brett med bakepapir. Strø på kanel og sukker. Stekes ved 200-220gr i ca 12 min. De skal være lyse. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Uten egg |  
				
				
					| Kilde: SivB | 
				 
				
			 
		 |