Tilbake

Påskekaken

Denne lager du enkelt og greit på hytta eller hjemme før du drar-oppbevar den i tett boks. Krispig og god og du har noe spennende å servere påskegjestene!
Ingredienser  
100 gr smør
100 gr sukker
100 gr havregryn
100 gr hakkede mandler
1 egg

Tilbehør:
Valgfri frukt i små biter, f.eks banan, eple, pære, kiwi, ananas.
1 pk fløte
1 ts sukker
1/4 ts kanel
Vaniljesaus
Slik gjør du
Sett stekepanna på middels varme, smelt smør og ha i sukker -rør til det er oppløst. Ha i havregryn og hakka mandler og bland godt. Rør hele tiden skal bli gyllent og dufte godt-pass på brenner seg fort. Ta panna til siden og ha i et sammenvispet egg, bland fort. Legg til avkjøling på matpapir.

Pisk fløten med sukker og kanel.
Ta en vid bolle, legg frukt og "kaken" lagvis med pisket krem.
Server med vaniljesaus ved siden av.
Knallgodt....
Spesielle egenskaper
Rask å lage, Skal ikke i stekeovn
Kilde: Sweet sugar