Englenes konjakk-kake |
|
en festkake og virkelig himmelsk !!Pynt den gjerne etter eget ønske,for dette er kaken som går unna når du får smakt på den:-).Liker du sjokolade så pynt med "opera mints" |
Ingredienser |
|
4 egg 2 dl farin 200 gr fint hakka nøtter 50 gr fint hakket sjokolade 1 ts bakepulver
1 pk fløte 50 gr raspet sjokolade 3 ss kokos ca 4 cl mild cognac 1/2-1 boks hermetiske mandariner |
|
Slik gjør du |
Pisk eggedosis, bland de andre ingrediensene og vend i eggedosisen. Stek i form 24 cm, nederst i ovnen på 200 grader ca 30-35 min (Kan gjerne være litt fuktig inni)
Legg kaken på fat når den er kald og dynk med cognac (fortrinnsvis rundt kanten-da det trekker inn mot midten) Pisk fløten stiv og ha i raspet sjokolade og kokos. Legg oppå kaken og pynt som foreslått eller etter eget ønske. Sett i kjøleskap og den MÅ trekke i minst 4-5 timer for at smakene skal få blandet seg!! |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage, Uten hvetemel |
Kilde: Sweet sugar |