Tilbake

Englenes konjakk-kake

en festkake og virkelig himmelsk !!Pynt den gjerne etter eget ønske,for dette er kaken som går unna når du får smakt på den:-).Liker du sjokolade så pynt med "opera mints"
Ingredienser  
4 egg
2 dl farin
200 gr fint hakka nøtter
50 gr fint hakket sjokolade
1 ts bakepulver

1 pk fløte
50 gr raspet sjokolade
3 ss kokos
ca 4 cl mild cognac
1/2-1 boks hermetiske mandariner
Slik gjør du
Pisk eggedosis, bland de andre ingrediensene og vend i eggedosisen. Stek i form 24 cm, nederst i ovnen på 200 grader ca 30-35 min (Kan gjerne være litt fuktig inni)

Legg kaken på fat når den er kald og dynk med cognac (fortrinnsvis rundt kanten-da det trekker inn mot midten)
Pisk fløten stiv og ha i raspet sjokolade og kokos. Legg oppå kaken og pynt som foreslått eller etter eget ønske.
Sett i kjøleskap og den MÅ trekke i minst 4-5 timer for at smakene skal få blandet seg!!
Spesielle egenskaper
Rask å lage, Uten hvetemel
Kilde: Sweet sugar