Sjokoladekake m/banan |
|
Lettvint klubbkake |
Ingredienser |
|
2 egg 2 kopper farin 2 mosede bananer 1 kopp smeltet margarin 1 dl melk 2 ts vaniliesukker 2 ts bakepulver 1 ts natron 3 kopp hvetemel
Fyll: 1 pk kremfløte 3 mosede bananer
Glasur: 100 gr margarin 200 gr melis 3 ss kaffe 1/2 plate kokesjokolade 1 egg |
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn banan. Tilsett det tørre vekselvis med margarin og melk. Hell røren i en smurt springform 24 cm og stek kaken i ca 35 min på 175 gr. Avkjøles på i formen. Del kaken i to og pisk krem av fløten og tilsett banan. Ha fyllet imellom de to lagene. Rør margarin og melis hvitt. Tilsett smeltet sjokolade/kaffeblandingen. Rør egget i tilslutt. Smør glasuren over og rundt hele kaken.
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Brita |
|