Makroner med sjokoladekrem |
|
Til ca. 20 doble makroner. |
Ingredienser |
Bilde |
50 g finmalte mandler 125 g melis 4 ss bakekakao 2 eggehviter 1 knivsodd salt
Sjokoladekrem: 400 g lys kokesjokolade 1,5 dl matfløte 150 g smør |
|
|
Slik gjør du |
Bland mandler, melis og bakekakao. Sikt blandingen. Visp eggehvitene stive med saltet og vend de i kakaoblandingen. Sett topper av røren med teskje på bakepapirkledd stekebrett- med god avstand. Stekes ved 200 grader i 6-8 minutter midt i ovnen. Avkjøl de litt på brettet før de legges over på rist.
Kremen: Smelt sjokolade, fløte og smør på svak varme. Rør hele tiden. Avkjøl kremen og visp den luftig med håndmikser. Smør kremen på kakene og legg de to og to sammen
|
Kilde: ho Wenche |