Islands kjempe II |
|
Nydelig kake, likt av alle! |
Ingredienser |
|
bunn:
4 egg 1 1/2 kopp sukker 1 kopp hvetemel 1 kopp potetmel 2-3 ts bakepulver 3 sp. varmt vann
Sjokoladekrem:
5 eggeplommer 5 sp. sukker 100 gr.tine smør 1 plate lys kokesjokolade
1 pk pikekyss 3-4 pk fløte |
|
Slik gjør du |
Bunnen:
Pisk egg og sukker hvitt, bland det tørre sammen, og vend det forsiktig inn i eggedosisen med visp, ha deretter i det varme vannet. Stekes på 160 grader i ca 40-50 min.
Sjokoladekrem:
Smelt smøret og sjokoladen i vannbad, pisk eggeplommene og sukkeret hvitt, bland dette sammen. Sett sjokoladekremen i kjøleskapet, og ha det der til den er passe tykt, det må ikke bli for tykt, da får du problemer å ha det oppå kaka... men heller ikke for tynn!!!
Del kakebunnen i 2, ha pisket krem på, og oppå der pikekyssene, du kan også ha krem oppå pikekyssene, fritt valg! Ha den andre kakebunnen på, krem oppå og rundt, og til slutt sjokoladekremen. Kaka bør få stå ett døgn før servering, lykke til!!!!! |
Kilde: JF |
|