Blåbærkake i langpanne |
|
| Kaken kan bakes med speltmel. |
| Ingredienser |
Bilde |
400 g margarin 3 1/2 dl farin 3 egg 9 dl hvetemel (siktet speltmel) 1 1/2 ts bakepulver
Fyll: 2 beger lettrømme 2 egg 1 1/2 dl farin 3 ts vaniljesukker
2-2 1/2 dl blåbær eller annen bær |
|
|
| Slik gjør du |
| Smør og sukker røres hvitt. Tilsett ett og ett egg i røren. Miks inn mel og bakepulver. Bres i en langpanne med bakepapir. Fyllet vispes sammen. Legg bærene på kakerøren og hell fyllet over. Stekes midt i ovnen. 200 gr. Ca 30 min. |
| Spesielle egenskaper |
|
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata, Stor langpanne, Velegnet til frysing |
| Kilde: Maja Nordahl Jørgensen |