Skumkake II |
|
Ingen |
Ingredienser |
|
4 eggehviter 4 dl sukker 1 1/2 ts vaniljesukker 6 plater gelatin 1 dl kokende vann 1 plate kokesjokolade delfiafett |
|
Slik gjør du |
Pisk eggehviter og sukker stivt. Ha deretter i vaniljesukker.
Legg gelatinplatene i kaldt vann noen minutter, vri de opp rør dem inn i det kokende vannet. Pisk godt i eggehvitene mens du heller i gelatinen i en tynn stråle.
Hell blandingen i enten en bake it easy-form (kakefat med avtagbar springform) eller fest ringen av en springform med tape på et kakefat. La kaken så kjølig til den er stiv og fjern ringen.
Smelt så kokesjokoladen og ta i litt delfiafett. Smøres på kaken.
Tips: Strø litt kakepynt på toppen til slutt. |
Spesielle egenskaper |
Skal ikke i stekeovn |
Kilde: mari |
|