Tilbake

Kosekake

Min yndlingskake når jeg var liten.
Ingredienser  
4 plater gelatin
4 eggehviter
3 dl sukker

Glasur:
1 kopp melis
2 ss kakao
2 ruter smeltet delfiafett
0,5 dl kokende vann

Eller

1 rute delfiafett
1 plate kokesjokolade

strø litt kokos over til pynt
Slik gjør du
Legg gelantinplatene i kaldt vann. Stivpisk eggehvitene og sukkeret. Løs opp gelantinen i det kokende vannet og hell det i eggehvitemassen, og pisk det til en tykk masse.

Sett en kakering på et passe serverningsfat og hell eggehvitemasssen oppi. Avkjøl i kjøleskap. Bland ingrediensene til glasuren og tøm på kaken.


Husk å bruke melkefri kokesjokolade om du lager den uten melk!
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Skal ikke i stekeovn, Uten hvetemel, Uten melkeprodukter
Kilde: Goodtwin