Kosekake |
|
Min yndlingskake når jeg var liten. |
Ingredienser |
|
4 plater gelatin 4 eggehviter 3 dl sukker
Glasur: 1 kopp melis 2 ss kakao 2 ruter smeltet delfiafett 0,5 dl kokende vann
Eller
1 rute delfiafett 1 plate kokesjokolade
strø litt kokos over til pynt |
|
Slik gjør du |
Legg gelantinplatene i kaldt vann. Stivpisk eggehvitene og sukkeret. Løs opp gelantinen i det kokende vannet og hell det i eggehvitemassen, og pisk det til en tykk masse.
Sett en kakering på et passe serverningsfat og hell eggehvitemasssen oppi. Avkjøl i kjøleskap. Bland ingrediensene til glasuren og tøm på kaken.
Husk å bruke melkefri kokesjokolade om du lager den uten melk! |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri, Skal ikke i stekeovn, Uten hvetemel, Uten melkeprodukter |
Kilde: Goodtwin |
|