BlåbærCrumble |
|
Sprøtt og karamellaktig toppdekke på denne Crumblen, kjempegod m/epler (bruk 2 ts kanel da)
NAM!!! |
Ingredienser |
Bilde |
1 pk ferdig vaniljekrem 100 gr smør (kaldt) 100 gr farin 100 gr hvetemel 100 gr malte mandler eller havregryn (2 ts kanel)
5 dl blåbær (eller 4 epler u/skall i tynne skiver) ca 2-3 ss farin-om du bruker blåbær.
Serveres m/Vaniljeiskrem,eller pisket fløte tilsatt litt kanel |
|
|
Slik gjør du |
Ta paiform 24 cm og ha vaniljekremen i bunnen Smuldre sammen alt til Crumblen Bland lett sukker og blåbær
Strø blåbær(eller legg eplebiter m kanel) over vaniljekremen Dryss jevnt over Crumblen
Midt i stekovn v 200 grader ca 15-20 min. Følg med, den skal være gyllen og sprø! |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: sweet sugar |
|