Tilbake

BlåbærCrumble

Sprøtt og karamellaktig toppdekke på denne Crumblen, kjempegod m/epler (bruk 2 ts kanel da) NAM!!!
Ingredienser Bilde
1 pk ferdig vaniljekrem
100 gr smør (kaldt)
100 gr farin
100 gr hvetemel
100 gr malte mandler eller havregryn
(2 ts kanel)

5 dl blåbær (eller 4 epler u/skall i tynne skiver)
ca 2-3 ss farin-om du bruker blåbær.

Serveres m/Vaniljeiskrem,eller pisket fløte tilsatt litt kanel
BlåbærCrumble
Slik gjør du
Ta paiform 24 cm og ha vaniljekremen i bunnen
Smuldre sammen alt til Crumblen
Bland lett sukker og blåbær

Strø blåbær(eller legg eplebiter m kanel) over vaniljekremen
Dryss jevnt over Crumblen

Midt i stekovn v 200 grader ca 15-20 min. Følg med, den skal være gyllen og sprø!
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: sweet sugar