Dyrisk gode vafler |
|
Disse vaflene må bare prøves! Hemmligheten bak de er at egg og sukker piskes til eggedosis! Dette gjør vafflene fluffy, tykke og veldig velsmakende. Det er ikke spart på gode ingredienser... |
Ingredienser |
|
2 egg 1,5 dl sukker 2 ss kesam 4 ss Sans Vanilje yoghurt 4 dl melk 1 ss vaniljesukker 2 ts bakepulver 1 ts hjortesalt 80 g smør mel (til røren er tykk) |
|
Slik gjør du |
Start med å smelte smør (avkjøl) Bland sammen egg og sukker med miksmaster til den blir eggedosis. Ha i kesam, yoghurt og melk, bland godt. (bruk miksmaster) Ha i litt mel (hemmeligheten her er å ikke røre for mye, da blir røren seig) Bland i vaniljesukker, bakepulver og hjortesalt. Tilsett mel til røren er tykk. Til slutt tilsettes smør.
La røren svelle i 1/2 til 1 time. Serveres gjerne med is eller syltetøy
|
Spesielle egenskaper |
Skal ikke i stekeovn |
Kilde: Tina Dahl |
|