Tilbake

Sjokoladerullekake med is

Rullekake fyldt med is er godt til dessert og til kaffen. Kaken kan du lage i god tid før du skal ha gjester og ha liggende i fryseren.
Ingredienser  
4 egg
2 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ss kakao
1/2 ts bakepulver

1 liter sjokolade-, vanilje- eller krokanis.
Slik gjør du
Pisk egg og sukker luftig. Sikt i de øvrige ingrediensene og bland alt forsiktig.
Legg bakepapir i en langpanne og hell røren i.
Stek kaken midt i ovnen ved 200 g i 10 min. Legg kaken over på et fuktig håndkle.
Sett isen frem slik at den er halvtint. Rør den til en tykk grøt. Dynk rullekaken med litt melk.
Smør isen over kaken med en varm stekespade. Rull kaken sammen. Pakk den i folie og legg i fryseren.
Ved servering får kaken tine 5-10 min. før den skjæres i skiver og serveres.
Kilde: mormor