| Eplefristelse med toblerone | 
				
					|  | 
				
					| Kjempegod og enkel å lage | 
				
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 5 grønne eller røde epler 150 g hakket toblerone sjokolade
 150 g revet marsipan
 2 dl sukker
 1 stort egg
 2 dl mel
 1 ts bakepulver
 1 dl kokos
 1 ss kanel
 
 |  | 
				
					| Slik gjør du | 
				
					| Eplene skrelles og  deles i skiver. Legg dem i smurt ildfast form og strø toblerone og marsipan over. Pisk sukker og egg til eggedosis og rør i mel og bakepulver. Hell deigen over eplene. Rør sammen kokos og kanel og strø over eplene.
 Stekes ved 180 g i 30-40 min, eller til kaken er gyllen.
 Server gjerne med krem eller is.
 
 Kaken kan også lages i rund form. Ha deigen da først i formen og legg eplene oppå og strø resten av ingrediensene over.
 | 
				
				
					| Kilde: mormor |