Tilbake

Kesamkake med snickers

Kjempegod og veldig enkel å lage.
Ingredienser  
Bunn:
100 g kornmokjeks
4 snickers sjokolader ( vanlig størrelse)
80 g smør

Fyll:
5 plater gelatin
2 pl hvit sjokolade
1 1/2 dl kremfløte
600 g kesam
300 g rømme
120 g melis
Frø fra en vaniljestang

Topping:
Ferdigkjøpt karamellsaus
Slik gjør du
Knus kjeks og snickers i kjøkkenmaskin. Smelt smør og bland sammen med kjeksen. Legg bakepapir i bunnen av en rund form, middels stor og trykk kjeksblandingen i. Avkjøl.

Legg gelantinen i kaldt vann. Smelt sjokoladen i halvparten av fløten i kjele ved lav varme.
Rør sammen kesam, rømme, melis og vaniljefrø. Smelt gelatinen i resten av fløten og ha den i sjokoladeblandingen til slutt. Hell over i formen og la stå i kjøleskap til den blir stiv.
Hell karamellsaus over kaken like før servering.
Kilde: mormor